Lapidus Holding – Klaas Hummel

 

Lapidus Holding is het bedrijf van Klaas Hummel, een succesvolle Nederlandse vastgoedinvesteerder. Hummel richt zich met Lapidus Holding op zowel het traditionele vastgoed als op vakantiewoningen, bedrijfspanden en winkels. Hummel investeert in binnen-en buitenland en heeft in de loop van de jaren een uitgebreide portefeuille opgebouwd. Voordat Klaas Hummel het investeringsbedrijf Lapidus Holding in de jaren negentig oprichtte, had hij  diverse aanstellingen bij banken en vastgoedbedrijven.

Hij begon zijn loopbaan bij de Amro bank waar hij intern een opleiding volgde. Later maakte hij de overstap naar AEGON Vastgoed om zich daar te focussen op de ontwikkeling van het onroerend vastgoed in Nederland en Duitsland. Daarvoor was hij voor Rodamco verantwoordelijk voor het beheren van ontroerend goed in diverse steden in Duitsland. Hummel viel op en werd door de Zweedse Centrale Bank aangesteld als crisismanager voor een aantal Duitse en Zweedse banken. Door zijn professionele benadering van de markt en de juiste beslissingen heeft Hummel met Lapidus Holding de afgelopen jaren een uitgebreide vastgoedportefeuille opgebouwd.

Center Parcs

Via Lapidus Holding is Hummel onder meer ook eigenaar van diverse parken van Center Parcs in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Het Zeeuwse Port Zélande was in 2015 het eerste park van Center Parcs waar cottages konden worden gekocht door particulieren. Na een succesvolle lancering is de verkoop van de ruim vijfhonderd vakantiewoningen in volle gang.

Contactgegevens

Museumplein 1
1071 DJ, Amsterdam
+31 20 471 1166