greeneggtotaal

GreenEggTotaal

GreenEggTotaal is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in buitenkeukens, BBQ’s (van het merk Big Green Egg) en alle accessoires die daarbij komen kijken. Dankzij ruim 14 jaar ervaring levert dit bedrijf een complete en professionele service, niet enkel als het gaat om het aanbod van buitenkeukens en andere producten, maar ook in de vorm van bijkomende diensten die het voor particulieren gemakkelijker maken om een complete buitenkeuken of BBQ te laten leveren en installeren.

GreenEggTotaal is leverancier van de Big Green Egg, een van de populairste en meest verkochte BBQ systemen. Big Green Egg geldt als een volwaardig alternatief voor gewone, traditionele barbecues en is een erg populaire keuze bij zowel kleinschalige huishoudens als grote evenementen.

Webshop én meerdere vestigingen

GreenEggTotaal heeft als bedrijf 4 vestigingen in Nederland, elk met een gelijkwaardig assortiment aan barbecues, buitenkeukens en meer. Naast de mogelijkheid om in elk van deze vestigingen een persoonlijke service te krijgen, is het ook mogelijk om als particulier of ondernemer via de webshop online producten te bestellen of informatie in te winnen over het aanbod en de service.

Een breed aanbod van producten

GreenEggTotaal onderscheidt zich als bedrijf door een uitgebreid aanbod van producten, voor zowel particuliere als professionele situaties. De kern van dit aanbod omvat verschillende modellen Big Green Egg-barbecues die in uiteenlopende kleuren, formaten en stijlen komen.

Ook buitenkeukens vormen een belangrijk deel van het assortiment van GreenEggTotaal. Zo krijgen consumenten de kans om een keuken in de tuin of op het terras compleet in te richten op basis van betrouwbaar en duurzaam materiaal. Daarbij valt bovendien te kiezen uit een grote verscheidenheid aan materialen en designs.

Hakblokken voor gebruik buitenshuis, tuintafels, pannen en thermometers zijn tot slot eveneens beschikbaar binnen het aanbod van GreenEggTotaal en maken een complete inrichting van een buitenkeuken of barbecue mogelijk in elke klein- of grootschalige situaties.

Snel een buitenkeuken, BBQ en accessoires laten leveren

GreenEggTotaal hanteert als professionele leverancier voor buitenkeukens en barbecues verschillende leveringsmogelijkheden, zodat elke consument of onderneming flexibel winkelt. Zo bestaat er een premium levering, waarbij de leveringsdatum- en wijze op de behoeftes van de consument worden afgesteld, binnen 3 dagen. Door de snelle service wordt een bestelling op die manier vaak al de volgende dag geleverd, in elkaar gezet en geïnstalleerd naar de wensen van de consument.

Bij een gratis levering krijgt de consument zijn of haar bestelling snel aan huis geleverd, maar wel ongemonteerd. Hierbij is er sprake van een externe bezorgdienst die geen onderdeel is van  GreenEggTotaal.

Een complete en professionele service in Nederland én België

Een van de sterkste punten van GreenEggTotaal is de complete, transparante service die aan de grondslag ligt van de grote populariteit en naamsbekendheid. Zo genieten consumenten van een persoonlijke levering, inclusief montage en installatie, eventueel op basis van een vooraf afgesproken leveringsdatum- en tijdstip.

Daarbij behoren ook andere onderscheidende diensten tot het aanbod van GreenEggTotaal, zoals een cateringdienst. Duidelijke communicatie is een kernwaarde van dit bedrijf, dat voor elke levering telefonisch contact opneemt met klanten om zeker te zijn dat de levering verloopt zoals het hoort.

GreenEggTotaal: extra voordelen voor een complete service

GreenEggTotaal is kortom een betrouwbare aanbieder en leverancier van buitenkeukens, Big Green Egg-barbecues en accessoires voor zowel particulieren als bedrijven, die niet alleen materiaal van kwaliteit, maar ook een betrouwbare service verwachten. Een snelle levering, eventuele catering aan huis, gratis verzending vanaf 40 euro en regelmatige deals en aanbiedingen dragen mede bij aan de populariteit van dit bedrijf.