Goldea Health – Lucinda Camera

Goldea Health is een Amsterdams bedrijf dat natuurlijke en exclusieve voedingssupplementen aanbiedt. Het bedrijf werd opgericht in 2020 door ondernemer Lucinda Camera.

De naam Goldea Health is afgeleid van ‘het gouden idee’ en vormt in combinatie met de kolibrie uit het logo een mooi geheel. De kolibrie is namelijk een krachtige en actieve vogel, die altijd op zoek is naar de beste voeding voor haarzelf en haar nest.

De supplementen

Goldea Health beschikt over verschillende supplementenlijnen met ieder een ander doel. Zo heeft Lucinda Camera samen met oud-judoka Dennis van der Geest een speciale sportlijn ontwikkeld, dat een pakket bevat met biologische pre-workout, post-workout, magnesium complex, energy boost en vitamine D3. Op deze manier krijgt een gebruiker voor, tijdens en na het sporten de juiste stoffen binnen.

Ook voor bijvoorbeeld een gezonde huid biedt Goldea Health een speciaal pakket aan, dat onder andere vitamine C-, vitamine D3- en astaxanthine supplementen bevat. Deze natuurlijke supplementen zijn net als bij de sportlijn en alle andere voedingssupplementen van Goldea Health volledig vegan en samen met natuurwetenschappers ontwikkeld en geproduceerd. Ook de productie vindt plaats in Nederland, dicht bij de consument, waardoor het milieu zo min mogelijk wordt aangetast.

Lucinda Camera speelt met Goldea Health in op de mondiale ontwikkeling dat steeds meer mensen veganistisch leven. Restaurants en supermarkten gaan al langer mee in deze trend, maar de voedingssupplementenbranche blijft hierin achter. Veel aanbieders van voedingssupplementen blijven vasthouden aan synthetische producten in de supplementen.

Lucinda Camera

Oprichter en directeur van Goldea Health is Lucinda Camera, voormalig eigenaar van een familievriendelijke horecagelegenheid in het noorden van Nederland. Camera begon haar carrière bij een grote verstrekker van schoonheidsproducten, nadat zij haar master in Small Business and Entrepreneurship behaalde in 2012. Vanuit haar passie voor gezonde voeding en een daar bijbehorende leefstijl, lanceerde Camera in september 2020 Goldea Health.