Depot Noord

Depot NoordDepot Noord is gevestigd in het oude Noorden van Rotterdam. Het nostalgische pand was vroeger de fabriek van Van der Meer en Schoep, waarin dag in dag uit brood gebakken werd. Generaties Rotterdammers zijn opgegroeid met het brood van Van der Meer en Schoep. Na tien jaar leegstand is in deze 100 jaar oude fabriek nieuw leven geblazen. In de geest van de ‘Fin de siècle’ is het pand verbouwd. Dat adem je en dat proef je. Klassieke- en moderne stijlen lopen door elkaar, licht en warmte vullen elkaar aan. De ruimte is geschikt voor vergaderingen, trainingen, (kook)workshops en borrels.

In het gebouw van Depot Noord zijn nog drie andere bedrijven werkzaam: het architectenbureau Happel Cornelisse Verhoeven, Oestercompagnie en Made for Reward van Jeroen de Beijer. Daarnaast is er dus de ruimte die op dagdeelbasis gehuurd kan worden. Gemakshalve is dat ook Depot Noord genoemd.

Indeling ruimte Depot Noord

Depot Noord bestaat uit één enkele ruimte van ongeveer 70 m2. In de ruimte kan vergaderd worden en er is een professionele keuken aanwezig. Er is een toegankelijke sfeer gecreëerd om in alle comfort bij elkaar te komen. De met kroonluchters en jugendstil lampjes sfeervol verlichte ruimte nodigt uit om met een boek neer te ploffen in de oude chesterfield bank. Tijdens een verblijf in deze multifunctionele vergaderruimte wordt veel aandacht besteed aan de verzorging van de gasten. Er zijn verse taarten, huisgemaakte soepen, smoothies en private dining is mogelijk.

Tafelindeling

De tafelindeling van Depot Noord kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. Zo kan er bijvoorbeeld ruimte worden geboden aan een langwerpige tafel voor 8 of 16 man. Het is ook mogelijk om twee langwerpige tafels van 16 man te plaatsen. De tafel-eind zijn hier dan wel bij meegerekend. Maar Depot Noord beschikt niet alleen over langwerpige tafels, er zijn namelijk ook vierkante tafels, en bovendien is er een hulpstelling voor 20 man.

Wanneer en hoe kan Depot Noord geboekt worden?

Uiteraard is het mogelijk om Depot Noord voor verschillende activiteiten te boeken. Depot Noord heeft al met verschillende activiteiten gewerkt zoals vergaderingen, trainingen, workshops, recepties en diners. U kunt er voor kiezen om de ruimte in 3 dagdelen te boeken. Dagdeel 1 wordt ingedeeld van 9:00 tot 13:00, dagdeel 2 wordt ingedeeld van 13:00 tot 18:00 en dagdeel 3 wordt ingedeeld van 18:00-23:00. De ruimte beschikt overigens ook over een beamer met smartboard, een flip-over met stiften, en gratis WiFi.

Oesterworkshop bij Depot Noord

Een ontmoeting tussen mens en oester is een spannende ervaring. Hoewel de oester al duizenden jaren bekend staat als eetbaar en al door de Romeinen werd gewaardeerd, blijkt de oester telkens een bijzondere smaaksensatie. Oesters worden steeds populairder in Nederland. Maar hoe eet je oesters eigenlijk? En bij welke gelegenheid? Zijn er verschillende soorten? Hoe open je oesters? En hoe beoordeel je de kwaliteit? Voor deze en andere vragen kunt u het beste terecht bij de professionals van de Oestercompagnie. De Oestercompagnie nodigt u daarom uit voor een workshop Oesters. Natuurlijk komt op deze avond niet alleen de theorie aan bod. Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat u veel proeft van warm en koud bereide oesters en de daarbij passende wijnen. U kunt dan meteen kennismaken met de nieuwe Oesterbullet, een oestercroquette die de Oestercompagnie zelf heeft ontwikkeld. Deze workshop wordt gegeven door oestermannen Matijn Wijn of Dick Ferweda.

Wijnproeverij

Rien van der Meulen, Register Vinoloog en een van de 15 Weinakademikers uit Nederland, werkt  samen met verschillende aanbieders van kwaliteitsproducten om een wijn-of champagneproeverij te organiseren. Hij stelt een programma samen speciaal voor jouw groep. Een leukere manier om elkaar beter te leren kennen is er  niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.