Tasjeintas

Tasjeintas logo platTasjeintas is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in zelf ontworpen ‘Bag in Bags’. Daarnaast worden via de webshop ook tassen, armbanden, schoenen en woonaccessoires verkocht.

Geschiedenis

Contact
Website: www.tasjeintas.nl
Telefoon: 0900-4050602
Email: tasjeintas@live.nl
Adres: Badhuisstraat 3, 2251 LT Voorschoten, Nederland

Carola van Rumt, oprichtster van Tasjeintas.nl, is online marketeer van beroep. Voordat ze haar eigen webshop opzette verkocht ze al regelmatig spullen via Ebay. Op een gegeven moment ontdekte ze via een collega de Tas in Tas, een tas organizer die ontworpen is om in een andere tas te plaatsen en beschikt over veel handige vakken voor ordening. Ze vond het een prachtig concept maar ze merkte dat het moeilijk verkrijgbaar was en bovendien vaak vrij duur. Hierop kreeg ze het idee om het product zelf in de markt te gaan zetten door middel van een eigen webshop. Tijdens het volgen van de LOI cursus Eigen Webwinkel Starten maakte zij in 2009 de webshop Tasjeintas, waarbij ze zich richte op een professionele uitstraling en een betrouwbaar betalingssysteem. Het eindresultaat is geslaagd en de webwinkel loopt erg goed. Zo goed zelfs, dat ze vrijwel al haar vrije tijd eraan kwijt is naast haar baan als Junior Online Marketeer. Wat Tasjeintas uniek maakt is dat de producten met de hand worden gemaakt in een klein naaiatelier dat samenwerkt met de webwinkel. Hierdoor zijn de verkochte Bag in Bags exclusief verkrijgbaar bij Tasjeintas. Hierbij wordt uitgegaan van het Fair Trade principe, zodat er een eerlijke prijs wordt betaald voor de productie. In de toekomst hoopt Carola van Rumt een eigen winkeltje te kunnen openen en nog meer eigen producten te laten maken en verkopen.

Visie

Vaak beschikken tassen slechts over één of enkele (grote) vakken. Dit maakt de inhoud van een tas soms een chaos waarin het moeilijk is om snel iets te vinden. Een ideale uitkomst is het plaatsen van een Tas in Tas, dit is een speciaal door Tasjeintas ontworpen tas organizer met meerdere opbergvakken zodat er orde in deze chaos kan worden geschapen. Bovendien worden tassen vaak als mode accessoire gedragen en wisselen mensen deze daarom graag af. De Bag in Bags van Tasjeintas maken het mogelijk om de inhoud van de ene tas snel over te plaatsen naar een andere tas. De Tas in Tas-en van Tasjeintas worden kleinschalig geproduceerd en zijn exclusief ontworpen door Tasjeintas. Momenteel zijn er vier verschillende maten beschikbaar en meer dan twintig verschillende kleuren en designs. Zo is er een tas organizer voor iedere tas. Behalve de Bag in Bags worden er ook gewone tassen verkocht op Tasjeintas.nl. Ook voor sierraden en bepaalde woonaccessoires kun je tegenwoordig terecht bij de webshop. De gehele voorraad wordt altijd eenmalig ingekocht, zodat het assortiment vaak veranderd.