Gabor

Gaborshoes.nl is een grote online webshop voor vrouwenschoenen, kinderschoenen, behandelmaterialen voor schoenen en accessoires en tassen.

Geschiedenis

Contact
Website: www.gaborshoes.nl
Telefoon: 085-4894883
Email: webshop@gaborshoes.nl
Adres: Klaasstraat 15, 5911JM Venlo, Nederland

De geschiedenis van Gaborshoes.nl gaat terug tot aan 1963. Dit was het jaar waarin Piet Munnichs een schoenenwinkel opende in Stramproy . De schoenenzaak draagt de naam Bernita. Munnichs grijpt in 1992 de kans om het merk Gabor naar Nederland te brengen. Hij opent daarom een Gabor Shop in de Heuvelgalerie in Eindhoven waar hij Gabor damesschoenen verkoopt. Deze winkel werd een groot succes en al snel werd duidelijk dat er nog twee Gabor Shops bij konden komen. In 1994 opende in Maastricht de Gabor Shop zijn deuren en in 1999 was het de beurt aan Sittard. Gabor Shoes AG heeft zijn hoofdkantoor in Rosenheim. Hier leidt Achim Gabor (de tweede generatie) succesvol het familiebedrijf.

Collecties

Er zijn verschillende producten te koop op Gaborshoes.nl Hoewel Gabor met name bekend staat om de collectie damesschoenen, biedt Gaborshoes.nl tegenwoordig veel meer dan dat. Er kunnen ook kinderschoenen, tassen, accessoires, en behandelproducten worden gekocht op Gaborshoes.nl. De winkels in Sittard en Maastricht bieden tevens ook schoenen aan van andere merken waaronder Floris van Bommel, Van Lier en Clarks. De damesschoenencollectie bestaat uit verschillende modellen zoals enkellaarsjes, sandalen, sneakers en laarzen. Ook de tassencollectie is erg divers. Op Gaborshoes.nl worden verschillende tassenmodellen aangeboden; van kleine handtas tot grote shopper. Om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft Gaborshoes.nl nu ook producten in haar collectie opgenomen om zowel schoenen als tassen goed te kunnen onderhouden en behandelen. Ook dit is online te bestellen.

Klantgerichtheid

Gaborshoes.nl heeft op de website een uitgebreide pagina met hierop verschillende informatie voor klanten. Hierop staan onder andere de algemene voorwaarden, de privacy policy, en informatie over retourneren en ruilen. Gaborshoes.nl streeft ernaar producten te leveren aan tevreden klanten waarbij gemak en gebruiksvriendelijkheid voorop staan. Tevens is het mogelijk om bij de filialen van Gabor te betalen met een fashioncheck, de meest bekende modecadeaubon van Nederland.

De Gabor Kwaliteit

De Gabor kwaliteit wordt gekenmerkt door een zevental aspecten. Best fitting, comfort, goede loopzolen, uitneembare voetenbedjes, sacchetto style, soft move, en extra grote maten staan allen voor de kwaliteit die Gabor garandeert. Op die manier zorgt de Gabor kwaliteit er voor dat het dragen van hakken plezierig kan zijn, en dat ook vrouwen met een grotere maat een elegante schoen kunnen vinden.