Bouman Online

BoumanOnlineIn 2008 werd Boumanonline.nl opgericht door Robbert Treffers. Echter kent Boumanonline.nl al een langere geschiedenis omdat het opgezet vanuit Bouman Juwelen. Bouman Juwelen werd opgericht in 1974 door Jan Bouman. De juwelier, gevestigd in Beesd, verkocht voornamelijk gouden juwelen en polshorloges. Al in 1979 werd er een tweede winkel geopend. Deze tweede zaak, geopend door de oudste dochter van Bouman, werd gevestigd in Culemborg. Bouman Juwelen is tegen die tijd dus al een goedlopend familiebedrijf. Sinds 2005 werkt ook de kleinzoon van Bouman, Robbert Treffers, voor de juwelierszaak. Het is dan ook Bouman’s kleinzoon die in 2008  begint met de oprichting van Bouman Online, een online juweliers webshop. Robbert had al een achtergrond als juwelier. Dit in combinatie met zijn talent voor het zien van kansen op het internet zorgde ervoor dat hij begon met de webshop.

BOUMAN ONLINE VISIE

thuiswinkelwaarborgContact
Website: www.boumanonline.nl
Telefoon: +31 (0) 345 – 51 8500
Email: info@boumanonline.nl
Adres: Markt 43, 4101BW Culemborg, Nederland

Toen Treffers begon met de online juwelier was er al het plan om de mooiste en beste online juwelier van Nederland te worden waarbij de klant altijd voorop wordt gesteld. Daarnaast was het ook Treffers bedoeling om hiermee zelfstandig geld te gaan verdienen. Volgens Treffers is alles wat met Bouman Online te maken heeft leuk. Hij beschrijft de werkdagen bij Bouman Online als “iedere dag weer iets anders”. Bouman Online heeft zelfs drie keer op rij, in 2012, 2013 en 2014, de Nationale Thuiswinkel Award gewonnen voor beste webwinkel in de categorie ‘Sieraden en Accessoires’. Mede dankzij het succes van Bouman Online is Treffers in 2014 uitgeroepen tot ondernemer van het jaar van de regio West Betuwe, vanwaar hij de webshop heeft opgezet. Ondanks het feit dat Bouman Online een webshop is, richt het team van Bouman Online zich op persoonlijke service voor zijn klanten. Daarnaast heeft de webwinkel een enorm divers assortiment waardoor er veel keuze is voor klanten. Uiteraard staat Bouman ook garant voor de kwaliteit van de producten die zij verkopen.

Bouman Online is ook te vinden op Facebook. Hier worden regelmatig berichten gepost over nieuwe producten of aanbiedingen die zijn te vinden op de website. Door op deze manier gebruik te maken van social media laat Bouman Online op een overzichtelijke en leuke manier zien wat de nieuwste trends zijn. Op die manier komen deze trends en aanbiedingen sneller bij de klanten terecht.

DE COLLECTIES


Bouman Online heeft een groot assortiment horloges en juwelen. Zowel hippe trendy merken als Dimacci, Dji Dji Italia, Ti Sento, Blush, Buddha to Buddha en Fjory worden op de website aangeboden, maar ook zijn er verschillende sieraden te koop uit de Bouman Collectie zelf. Op de website is een overzichtelijke indeling gemaakt van deze sieraden en horloges en kunnen klanten op een gemakkelijke manier zoeken naar een leuk sieraad of een mooi horloge. Ook kunnen klanten op de website terecht voor inspiratie. Daarnaast is er ook een ‘Kids Corner’, hier zijn verschillende producten te koop die alles te maken hebben met kinderen. Zilveren fotolijsten met bijvoorbeeld een beer of hond, kindercouvert, tandendoosjes, fotolijstjes en rammelaars kunnen hier worden bekeken en besteld. De site beschikt ook over een zoekfunctie waardoor het heel gemakkelijk is voor een klant om een specifiek product te zoeken. Indien er bij Bouman Online sieraden zijn gekocht die toch niet naar wens zijn, is het altijd mogelijk om deze gratis te ruilen. Daarnaast is het ook mogelijk om achteraf pas de bestelling te betalen. Indien klanten voor 17:00 bestellen kunnen de producten diezelfde dag nog worden verzonden, dit zorgt er dus voor dat Bouman Online een super snelle levering biedt!