Annadiva

annadivaAnnadiva is een webshop gericht op lingerie en badmode voor vrouwen. In het bijzonder richt de webshop zich op vrouwen met grote cupmaten. Annadiva behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en heeft naast de webshops in Nederland, België en Duitsland ook fysieke winkels in Amsterdam, Den Bosch en Nijmegen.

Geschiedenis

thuiswinkelwaarborgContact
Website: www.annadiva.nl
Telefoon: 073 – 851 20 17
Email: info@annadiva.nl
Adres: Kievitsven 30, 5249JJ Rosmalen, Nederland

Oprichtster Mariëlle van Werven merkte dat het heel lastig is om leuke badkleding of lingerie te vinden wanneer je als vrouw een cupmaat D of groter hebt. Het aanbod in de reguliere lingerie winkels is vaak gericht op kleinere cupmaten en het aanbod daarboven is meestal beperkt. Daarom besloot zij in 2011 om haar eigen webshop te starten waar vrouwen met grote cupmaten terecht kunnen. De naam Annadiva is gebaseerd op een van haar doopnamen ‘Anna’ en het woord ‘diva’ wat staat voor ster of vrouwelijke godheid. In eerste instantie werkte ze vanuit haar eigen huis, maar toen op een dag een vrachtwagen haar straat kwam inrijden voor de bestellingen besefte ze zich dat het tijd werd voor een apart kantoor. Ze opende het nieuwe hoofdkantoor van Annadiva in Rosmalen en daar beschikt ze inmiddels over 15 werknemers. Toen er op een gegeven moment zelfs klanten helemaal vanuit Groningen naar haar hoofdkantoor kwamen voor advies, merkte ze dat klanten het vaak op prijs stellen om ook verschillende kledingstukken persoonlijk te kunnen passen. In 2013 werd daarom een fysieke Annadiva winkel geopend in Nijmegen. Met behulp van deze winkel en de Nederlandse en Belgische webshops wist Annadiva een omzetgroei van 20 procent te realiseren binnen drie jaar. Dit leverde de webshop in 2015 een Gazellen award op van het Financiële Dagblad, voor een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Gesterkt door dit resultaat opende Annadiva in 2016 ook een Duitse webshop, speciaal afgestemd op de Duitse markt. Behalve Annadiva is Mariëlle van Werven ook in het bezit van Bikinionline.nl, beide webshops worden door haar beheerd onder de naam Dutch Bodyfashion BV. Het is de bedoeling dat er vanaf 2016 nog meer fysieke winkels geopend zullen worden.

Visie

Voor iedere outfit is het belangrijk om de juiste bijpassende lingerie te dragen, zeker bij strakke, licht doorschijnende of strapless jurkjes. Ook is het belangrijk dat je bh zo goed mogelijk bij je past, wanneer een bh oncomfortabel zit dan straal je dit uit. Het aanbod voor vrouwen met grote cupmaten is echter vaak beperkt, waardoor het moeilijk is om de juiste bh te vinden. Annadiva heeft daarom een uitgebreid assortiment met badkleding en lingerie voor vrouwen met cupmaat D of groter. Ook voor vrouwen met kleinere cupmaten is er een ruime keuze uit de beste lingerie en badmode, zodat iedere vrouw bij Annadiva terecht kan. Oprichtster Mariëlle van Werven heeft onder andere trainingen gevolgd bij lingerie ontwerpster Lore Krauland, om zo alles te leren over de beste pasvormen en de laatste modetrends. In de webshop van Annadiva kan er gekozen worden uit bekende lingerie merken zoals PrimaDonna, Marie Jo en Freya. Ook zijn er een aantal bijzondere ontwerpen te koop. Alle bestellingen bij Annadiva worden bezorgd in een custom-made verpakking, zodat iedere aankoop als een cadeautje voelt. Annadiva zet zich ook maatschappelijk in door incourante voorraden aan de kledingbank te doneren, omdat ook daar het aanbod van grote maten ondergoed, lingerie en badmode vaak te beperkt is. Medewerkers van de kledingbank krijgen een gratis workshop zodat zij de mensen zo goed mogelijk kunnen helpen met het vinden van de juiste pasvorm.